pawlozm napisał(a):

Kolego coś ci się pomyliło. gdzie wysuwam tezę Cały czas piszę, że być może to hyballa jest fair, a ktoś z zarzadu jest nie fair wcinając się w kompetencje. Cały czas pisze być może , a robię to po to by dać kontrast do waszych twierdzeń, że 100% Hyballa jest winny i nalezy go wyj*bać.
W jednym z postów nawet dałem dwa warianty, oba w trybie przypuszczającym na zasadzie "a co jeśli...". W jednym założyłem ,że jeśli Hyballa coś odje*ał to jedyna droga to rozstanie, a w drugim zapytałem co dalej jeśli to jednak ktoś od nas, z Wisły jest nie fair.
WIĘC NIE PISZ MI TU O OBSRYWANIU KUBY CZY KMIECIKA!!
Obsrywasz to ty Hyballe. Ja w celu kontrargumentów daję hipotezy, że może jest inaczej niż to co zakładcie? Podkreslam tym samy, że z braku danych nie wiemy niczego.
Ale pisz sobie dalej wnioski na bazie pierdów dziennikarskich i ludzi z twittera, obrażaj kogo chcesz, ode mnie się odpier*ol
|
A jak piszesz że być może była tak,srak czy owak to nie wysuwasz tezy?
Tak swoimi tezami czy hipotezami obsrywasz Kubę.
Zwalniać Hyballe to chcesz ty pisząc że jak coś się potwierdzi to powinno to zwolnienie nastąpić.Ja nie tyle nie pisałem o zwolnieniu a wręcz o tym że panowie są dorośli i powinni sie dogadać bo Wisła to nie piaskownica.Nie kibice zatrudniali niemca i nie oni go będą zwalniać.
Tak że idż zapal kadzidełko przy figurce św Petera i nie spinaj sie jak baranie jaja