Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2021, 12:00
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
O czym ty kolego pieprzysz
Od początku piszę, że póki co to mamy jakieś pierdy "dziennikarzy" i lakoniczne info od ludzi, którzy coś tam wiedzą ale nie powiedzą i apeluję od początku o wstrzymanie się z osądami i poczekaniem na finał całej sprawy.
A to, że dałem przykłady, że to może nie w Hyballi jest wina, że to może on ma czyste sumienie, że to może druga strona gra nie fair, bo wcina mu się w kompetencje, a w grudniu ustalili inaczej, to tylko dlatego, że po 1. Nic nie wiem w tej sprawie (prócz wspomnianych pierdów) Po 2. przez to, że widzę, że prawie każdy z góry wydał wyrok na Hyballe, a tak naprawdę nic nie wiemy.
Spięcie w drużynie jest, ale co jest przyczyną, że trener się wkurzył i powiedział co myśli Znasz ustalenia w kontrakcie ja nie ale jeden punkt przypuszczam to taki, że miał mieć wolną rękę w prowadzeniu drużyny, a teraz mu się może ktoś wcina? Nie wiem. Może jest bucem i faktycznie nie da się z nim współpracować i zarząd strzelił sobie w kolano biorąc go? Nie wiem.
Spekulujemy na bazie pierdów dziennikarskich, pierdów z twittera, pierdów z forum itd.
Stwierdzenie Serka, że cała sprawa nie jest taka oczywista, nie jest taka prosta tylko bardziej złożona czy coś w tym stylu też może sugerować, że to może nie do końca jedna strona tylko winna.
Ja oczywiście, że będę mógł spojrzeć, bo z góry nie stawiam tez tylko za każdym razem pisze, że może nie jest tak jak ktoś sugeruje itd.
Z kolei ty wydając od razu wyrok na trenera, że to jego wina, co zrobisz jak okaże się inaczej? Lub, że nie tylko jego wina?
Dodam, że ja od początku pisałem, że jeśli Hyballa coś grubego od*ebał lub jest toksyczny na tyle, że nie da się z nim pracować, to rozstanie to jedyna droga i będę wtedy szczerze współczuł zarządowi, że nie trafili, że miało być tak pięknie, a trzeba od zera budować znowu itd. Wtedy skupię się na tym by na tyle ile mogę dalej wspierać właścicieli, zarząd, nowego trenera itd.
Jednak jak widzę wasze osądy, z góry wydanie na Hyballe wyroku nie mając żadnych faktów, wyzywanie go od chamów to rzygam taką postawą.
Chłopie czy ty siębie czytasz?
Nic w tej sprawie nie wiesz(no lepiej udawać że nic się nie dzieje) ale wysuwasz tezę w której obsrywasz Kubę,Kmiecika czy kogoś z zarządu?
Jak się potwierdzi to co piszą o Hyballi to wtedy jak gdyby nigdy nic będziesz wspierał właścicieli i zarząd i udawał że to co o nich pisałeś to były żarty?
Ja przynajmniej opieram się na tych jak to mówisz dziennikarskich pierdach i informacjach przemycanych przez ludzi którzy nie maja naprawdę żadnego interesu w tym żeby się Hyballi pozbyć.
Ty natomiast wymyśliłeś sobie sam swoją teorię i teraz kurczowo jej bronisz
Odpowiedz cytując