Ogryzek napisał(a):

Gościu ustalmy fakty:
1. Bez powodu mnie obraziłeś. Ani nie rozmawiałem z tobą ani nic. Dziwne.
2. Coś ci nie stykneło w głowie i przywaliłes sie do mnie. Bo mam inne zdanie? Czy ty chłopie zdrowy jesteś? Z powodu Hyballi sie posrasz i bedziesz walił agresją?
3. Straszysz - no tak brak argumentów... typowe
Powiedz mi - co chciałeś osiągnąć zaczepiając mnie bez powodu i obrażając? Że to uratuje Hyballe czy jak? Nie ja go zatrudniałem i nie ja go bedę zwalniał.
|
Nie przywaliłem się do ciebie z powodu PH, bo generalnie mam to gdzieś kto będzie trenerem no poza Brzeczkiem nie dlatego ze jest mocno ujowy a tylko ujowy. A najważniejsze ze to będzie mocno toksyczny układ. Nie potrafisz zrozumieć, że problem leży w naszych wkładach do koszulek. Przykład Jędrzejczyk- Sadlok spójrz na Jedrzejczyka wali czasem babole w cwelce ALE nie widziałem u niego braku zaangażowania, a Sadlok

Pozostawię bez komentarza. Obojętnie kto przyjdzie to bez wy.......enia 80% składu nic z tego nie będzie i za pół roku temat bedzie dalej wałkowany z tym ze Wisła będzie biedniejsza o kilka baniek na odprawy dla trenerów. I znowu będziemy słyszeli dejcie więcej siana. No sorry ja juz nie dam.