Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2021, 14:44
Revolver napisał(a):Wyświetl post
Brzmisz, jakbyś był pewny, że to postać Hyballi jest problemem, a zwolnienie go wszystko rozwiąże. Spójrz na obecną sytuację, jak na symptom całej masy innych problemów, o których możemy nie wiedzieć.

Piszesz, że Cię wali "kto ma rację", ale równie dobrze możemy wywalić Hyballe i dalej być w głębokiem dupie, bo przyczyna leży o wiele głębiej, albo paradoksalnie zostawienie Hyballi może być rozwiązaniem problemów.

Ja np. po prostu nie wiem, bo mam za mało danych, żeby to oceniać.

Trzeba skończyć z dramatami, dograć sezon do końca, utrzymać się, a dopiero później robić porządną analizę.

Czytasz co piszę kolego? Rozumiesz? Chyba nie.

Nie ma to JUŻ teraz znaczenia kto winny. Może nikt. Ale dynamika sytuacji jest taka że jak widać nie trybi, A skoro tak, to właściciel w takiej sytuacja ma zawsze rację... bo jest włascicielem. Tyle. On inwestuje swoją kasę i on ją straci po swoich błędach bądź zarobi po dobrych decyzjach. Jak Trio straciło chęć współpracy z Hyballą to koniec. A zastanawianie się dlaczego, co poszło nie tak - to dla dziennikarzy/historyków/detektywów zajęcie. Nie dla mnie.

btw
Kiedy ten Wujo przybywa? Bo czekam z szampanem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując