Ogryzek napisał(a):

Taaaa i od razu potwierdzi istnienie dwóch nowych cząstek elementarych tzw "Xi" które składają się z trzech kwarków.... idze idze w kukurydze z takimi płaczami 
Klub od lat jest zarządzany jak jest, ale akurat zwolnienie Hyballi nie jest żadnym wyznacznikiem/testem.
Testem będzie - jeśli nie Hyballa to co w zamian i czy poprawią się wyniki zespołu po zmianach. Więc nie płacz, bo może padło już za dużo o kilka słów i czasu się nie cofnie. A wtedy trzeba reagować. I ta reakcja jest testem.
|
co w zamian?
Albo Sobol trener i Brzeczek dyrem sportowym
albo Brzeczek trenerem
Nasze trio super ludzie, Wisle uratowali i za to im bede wdzieczny po kres ale na zarzadzaniu pionem sportowym sie chu.ja znaja
Pokazuja to dobitnie transfery, pokaze tez dobór trenerów jezei Hyballe pogonia po raptem jednej rundzie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"