pawlozm napisał(a):

Więc do was wszystkich, którzy wiecie, że to trener coś od*ebał: Napiszcie z ręką na sercu, że tak było, jeśli możecie to przekażcie szczegóły. Lub współnie poczekajmy jak rozwinie się sytuacja. Bo może od*ebał coś Kuba czy zarząd i trener się wku*wił, że ktoś mu się miesza w kompetencje
|
Ale to chyba nie do mnie, bo ja nie pisałem, że trener jest do skreślenia i chyba nikt tak nie pisał.
Wygląda na to, że przesadził z obciążeniami i źle poprowadził szatnię, ale jest to prawdopodobne, a nie pewne. Jeżeli tak, to niech naprawi błędy, wiadomo było, że to nie Klopp i że będzie się na Wiśle uczył fachu.
Chyba że jest więcej przesłanek, pozwalających stwierdzić, że z nim nie zbudujemy. Ja mogę zgadywać i zgaduję, ale tego, jak napisałeś, dowiemy się po czasie.
Natomiast niesprawiedliwe i nieprawdopodobne wydają mi się stwierdzenia o spisku piłkarzy, ich lenistwie, niezaangażowaniu itd. (które są tak samo albo i bardziej, bo ze wszystkich stron dementowane, spekulacjami jak tezy o odlocie trenera).
Takie fotki jak ta wyżej to są nawet z Vanną Ly i tym Hulkiem Hoganem, co tu przyjechali dwa lata temu przejmować klub od kiboli, więc nie wiem o czym świadczy uśmiechnięte foto z trenerem, którego tu wszyscy dobrze przyjęli.
bridgeburner napisał(a):

strasznego pecha mamy do tych trenerów
Hyballa zamordysta, Skowronek niekompetentny, Stolarczyk za miekki, Carillo zbyt gburowaty, Kiko zbyt asekurancki
wszyscy dobrzy tylko trenerzy sie chu..owi trafiaja 
Obrzydzanie Hyballi sie zaczelo kontrolowanymi przeciekami do mediów (który to juz raz w tym klubie?)
zeby urobic kiibiców i zrobic grunt pod przyjscie Brzeczka
|
A to możliwe, ale nie musi być w tym nic niecnego. Po prostu przesadzono z euforią w stosunku do trenera. On zapowiedział się jako zbawca, klub przedstawił go jako zbawcę, przez chwilę żarło na boisku, doszły koszulki, kubki i gadżety jak z okienka na poczcie, a do tego trenera sprzedano kibicom jako wizjonera wymagającego za.......u, a nie dżentelmena, który myśli i przemawia, wiadomo, że przeciętny kibic będzie zachwycony. Jeśli chcą zwolnić trenera, to teraz muszą to jakoś odkręcić.
Ogryzek napisał(a):

Wystarczy. Chciałbyś historię pisać? Studium przypadku? Co to zmieni? Jakie to ma znaczenie poza zaspokojeniem ciekawości?
btw
Za kilka lat wszystko i tak wyjdzie. Cierpliwości
|
Moim zdaniem ma duże dla oceny tego, jak zarządzana jest Wisła i przewidywań co z nią będzie w przyszłości.