Revolver napisał(a):

|
Rozwiń proszę. Nie mam teraz czasu słuchać całości.
|
Najważniejsze to ponoć Hyballa i Błaszczykowski nie rozmawiają ze sobą.
A po ostatnich zdarzeniach, kiedy nie wziął go do kadry meczowej, czy wpuścił na kilka minut (za krótko) to obstawiają, że jest jakiś konflikt.
Po drugie mamy słabych graczy, a Hyballa przesadził z obciążeniami w przerwie na reprę.
Trochę dziennikarskiego żalu na to, że konferencja prasowa jest po niemiecku z tłumaczem.
Padło również, że zwolnienie Hyballi będzie PRowo wyglądać fatalnie i się Trio kibicom nie wytłumaczy.
---
Mój komentarz:
Audycji warto posłuchać bo częściowo polemizują ze wszystkimi tezami z tematów "o trenerze". I oczywiście z dużą częścią tego co mówili się nie zgadzam. Z tą różnicą, że mi się ani Trio, ani zawodnicy nie zwierzają.
Przed zatrudnieniem Hyballi była dyskusja (chyba też w TSW) o tym jak sobie trener poradzi z grającym właścicielem. Jeśli Kuba chce jeszcze rok pograć to będzie problem z każdym trenerem.
PR może też tłumaczyć ostatnie artykuły w prasie. Zwłaszcza tych dziennikarzy, którzy mają do zarządu bliżej.
Z punktu widzenia Wisły to niech się panowie dogadają teraz bo 16 maja kończy się sezon i potrzeba by ten trener, który będzie rozpoczynał nowy sezon, również przygotował drużynę.