Wyświetl pojedynczy post
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2021, 15:12
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Problem może być złożony. Wyobraźmy sobie, że przyczyną ch.jowej formy może być żenujący poziom piłkarzy a złej atmosfery - psychoza Hyballi Może to i to jest do totalnej wymiany, a może tylko jedno. Nie wiem, kibicuje Hyballi i temu projektowi ale nie wiem czy nadal w niego wierzę.

Mamy za mało danych, żeby wyciągać wnioski. Ale już ciągle przywoływanie przypadku Petrescu zaczyna nieco męczyć
Ewentualnie piłkarze wiedzą, że na pewien poziom nie wejdą, a nie chcąc wylecieć, wolą zwolnić trenera, bo kopanie się po czole w Termalice czy innej Stali Mielec średnio im odpowiada - czytaj za mały prestiż.

Jednakowoż, jeżeli będziemy zabierać się za jakiś temat a później go nie kończyć (czyli wypierdalać trenera i zaczynać od początku), to zawsze będziemy w dupie. Mam nadzieję, że zarząd patrzy dalej niż 1-2 lata naprzód. Inaczej to nie ma sensu.

PS. Patrząc na wyniki pucharowe naszych drużyn, wygląda na to, że wtedy, aż do dziś, Petrescu miał rację. A to, co osiągnął jako trener, tylko jego słowa potwierdza.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 28.04.2021 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując