Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2021, 11:23
pawlozm

To nie ma znaczenia czy wiedzieli czy nie, jakim człowiekiem jest Hyballa. Potencjalny błąd w postaci zatrudnienia Hybalii pomimo jego nie pasowania do naszego "projektu" spadnie na nasze Trio. Mi chodzi o co innego. Bez względu czy ktoś wiedział czy nie jaki jest Hyballa (nasi włodarze) wg mnie po czasie okazało się że jednak nic z tego nie będzie. Nie chodzi o szukania winnych tej sytuacji. Tyle. Uważam że on ze swoim ego, charakterem psychologicznym i szołmeństwem, byciem bez winy itd nie jest w wstanie zbudować coś jak Runjaić. Ty wierzysz że Hyballa to ogarnie wbrew swojemu charakterowi, ja nie itd. Bo jak nauczyło mnie doświadczenie, jest się zatrudniany do nowej pracy bo ma się kwalifikacje. Ale "wylatuje" sie z niej, nie z powodu ich braku, a z powodu niemożności współpracy z innymi. Kwestia wiary z obu stron czy Hyballa da radę. Jak to mówią - We will see
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując