Dzinus napisał(a):

|
No dobra, ale to zupełnie inne światy, w Rakowie mają kase. Ale tak czy siak, Raków potwierdził to w drugim sezonie i chwała im za to. Teraz Warta też musi to zrobić. Naprawdę wielu już było takich trenerów którzy mieli jeden dobry sezon a potem znikali całkowicie. Tworkowi tego nie życzę bo sympatyczny gość, ale też bez przesady z twierdzeniami że to na bank genialny trener. Niech potrenuje jeszcze chwile, on jest 2 lata w Warcie, Papszun był dużo dłużej.
|
Ale inne światy w sensie Wisła -Raków czy Warta- Raków?Bo jeśli to drugie to to się nie zgadzam.I w Warcie i w Rakowie kluczowi są trenerzy.Ja np Papszuna niezbyt lubię ale pisałem o jego zatrudnieniu już jak zwolniło się miejsce po Carillo.Pamiętam że jak Raków przyjeżdżał na sparingi do Myślenic chyba nawet jako drugoligowiec to zawsze wyglądali na poukładaną drużynę.O Tworku szczerze wiem tyle co nic.Teraz zrobiło się o nim głośno natomiast jak prześledzimy ten okres w Warcie to widać że gość wie co robi i nie panikuje.Czy poradził by sobie w Wiśle?No tu już bym taki pewny jak Papszuna nie był.Jednak Wisła to zupełnie inny poziom presji.Czasem myślę że jakby nie widmo upadku to sezon w pierwszej lidze byłby dla nas jak najbardziej wskazany