Cytat:
|
Jak mozna bylo grać taką pyte od meczu w Bielsku?Zeby nie strzelic gola z akcji od 5 meczów?Zeby rywal gral sobie co chcial,jak chcial a my tylko slodko pieprzymy o walce i bieganiu.
|
Prosta sprawa, albo trener ich przed meczem wali w kakao i nie mają siły grać, albo specjalnie lecą w chuja. Można być słabym i nikt nie mówi, że mamy skład do walki o puchary ale do chuja, żeby nic nie grać...? Gola nie umieć zdobyć? Nie, nie zwyciężyć, po prostu gola zdobyć... Sabotaż i tyle.
Innego wytłumaczenia tutaj nie ma jak gra na zwolnienie szkoleniowca. Cipki się obraziły i pokazują, że jak nie będzie tak jak oni chcą to nawet Wisłę z ligi zrzucą.
Można się do końca życia oszukiwać, że jest inaczej, można żyć w świecie zludzeń. Tez kiedyś tak żyłem. Ale się obudziłem jak się dowiedziałem, że nawet jak już Wisła upadała, finansowo, jak już była na dnie, to jeszcze ....y z WSH kase z klubu wynosiły w reklamowkach, ostatnie grosze...
Także kto dalej wierzy, że problemem jest trener albo słaby skład, to go pozdrawiam ciepło.