Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2021, 12:54
silver03 napisał(a):Wyświetl post

Wędki zawodników w 30 minucie to jakieś nie porozumienie, gdyby wykonywał to nie Hyballa, a Probierz mówilibyśmy, że typ po.je.bany. Mam wrażenie, że trener nie kuma że ma słabych piłkarzy z jeszcze słabszą psychiką i samym napierdalaniem ich niszczy mentalnie.
Zabawne ale prawdziwe.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jak kupimy takich co umieją prosto kopnąć to okaże się że nie umieją biegać tak jak Hyballa chce. A tacy co umieją to i to to nie grają w naszej lidze
Kiko wróć. Może mógłby poza Rakowem pracować dla Wisły na drugi etat skoro jednak bawi się w skauta?

Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe te oceny Hyballi, ale zastanawiam się jak to jest że inne drużyny mające na papierze gorszych zawodników notują lepsze wyniki od nas? Chyba że ja jestem na tyle głupi i oceniam naszych wyżej mimo tego że są totalnym szrotem. Niestety w teorii nie zgadza mi się tylko jedna rzecz. Jak zawodnik do nas przychodzi i coś potrafi w pierwszych meczach jeszcze coś pokazuje, potem następuje jego zapaść i zaczyna wyglądać jak zwykły ogór. Dotyczy to tylko tych co mają jakość na wstępie przygody z naszym klubem. Druga sprawa to jak dany zawodnik od nas odchodzi, oczywiście nie zawsze, ale przykład np. Alana czy Janickiego, gdzie u nas byli szrotem a gdzie indziej coś pokazują? O co tu chodzi?
Na to pytanie nie zna odpowiedzi chyba nikt. Kiedyś powiedzielibyśmy że to PMS (polska myśl szkoleniowa) ich niszczy ale teraz? Zły Niemiec?

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
"Na papierze" - to jest kluczowe określenie.
Na papierze Medved to napastnik słoweńskiej młodzieżówki i niby nadzieja.

W praktyce anonimowy Kuzimski czy obieżyświat Biliński są od niego o 2-3 klasy lepsi.

Racja.

ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Spójrzmy też jaki jest stan kadry Wisły : syte stare koty + kilku turystów + meteoryty w postaci Frydrycha , Zukowa. W dodatku części kończą się kontrakty. Nie miało prawa to zadziałać.
A kiedy grał Hoyo na stoperze, na szpicy Drzazga, na obronie Burliga, nie było pensji na czas i przychodzili grajkowie z łapanki jak Peszko czy Wasyl to miało prawo zadziałać?
W ogóle to jak klasyfikować Peszkę? Turysta, syty kot, meteoryt? Jakoś byłem spokojny że da radę. I całkiem możliwe że i dziś nakryłby czapką naszych skrzydłowych.
Ostatnio edytowane przez Harcownik : 22.04.2021 o godz. 13:00.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując