Wyświetl pojedynczy post
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.04.2021, 22:38
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Ten Hyballa jest mega nieprzewidywalny.

Może sobie zażyczyć wymianę 10 piłkarzy z kadry, a kto da gwarancje że nowi będą lepsi? jak na razie te nowe wynalazki to strata czasu i pieniędzy, lepiej młodych z CLJ wyciągać.

Jak będą w wakacje jakieś wielkie eksperymenty to kto wie czy za rok nie polecimy z tej ligi. Nie wiem, czy nie dobrym rozwiązaniem byłby jakiś polski trener-specjalista od ligowej rąbanki (typu Ojrzyński, Bartoszek etc.). Przynajmniej wiadomo czego się spodziewać i na utrzymanie powinno wystarczyć. A ten Hyballa to nie wiadomo jaki jeszcze eksperyment będzie chciał tutaj wdrożyć.
Przewidywalni za to są nasi kopacze. Typowe miernoty bez ambicji na poziomie 2-3 ligi, Sadlok i jego SFG i mityczna lewa nowa, Boguś emeryt, Bury drewniak, Silvy, Chuci i inne miernoty z zaciągu. Porównajcie ich do Plewki czy Starzyńskiego którym się chce i mają ambicje.

Gwarantuje wam, że za pensje Sadloka, Bogusia czy innych mielibyśmy ludzi którym się chce i mają jakieś warunki fizyczne, a nie miernoty które przez całą karierę nie potrafią zbudować jakiejkolwiek fizyczności. Nasza liga to rąbanka i trzeba tu biegać i walczyć fizynie jak Raków. A u nas z tymi miernotami bez ambicji od zawsze chcieli wszyscy zrobić tiki-takę z epoki Cupiała, to se ne vrati.

Jak dla mnie od nowego sezonu polityka grubej kreski, kogo się to wywalamy, oprócz młodych i zaciąg wyróżniających sie z 1ej ligi Polaków którzy są na dorobku. I nie mówcie mi, że nas nie stać bo je*banemu Wasylowi płaciliśmy 70k (?) za siedzenie na ławce.
Odpowiedz cytując