Ogryzek napisał(a):

Dobrze się czujecie? Co wy za brednie SF piszecie.
To trener jest ich szefem i ON decyduje. Postaw się "szefowi" a wylądujesz na trybunach. Jak to sobie wyobrażacie, Mawutor jebany z błotem wstaje i mówi - "panie trenerze nie życzę sobie takie języka jakiego pan używa wobec mojej osoby"
|
Jeśli pracujesz w miejscu, gdzie szef ma zawsze racje i nikt nie ma nic do gadania to szczere współczuję. Uwierz mi, że w miejscu gdzie szanuje się pracownika chce się pracować. W miejscu, gdzie szef gnoi pracowników nie chce się pracować mimo, że zgnoiłem Twojego kolegę, a nie Ciebie.
Pewnie zasłużył, bo grał słabo. Ale gdyby mu odpowiedział tak jak napisałeś to byłoby okej. Zresztą widziała to reszta drużyny, więc oni powinni stanąć murem za swoim kolegom. Jak mają skoczyć za sobą w ogień na boisku, skoro ta zgraja ludzi nie funkcjonuje jako zespół?
A może właśnie Peter chce w ten sposób zbudować w nich jedność

Sprawdzić czy wskoczą za sobą w ogień? Nie znam się na psychologii, ale potrafię sobie wyobrazić że i tak może być, skoro Peter jest takim fanem tego tematu.
Czas pokaże kto ma rację. Trzymam kciuki żebyśmy w przyszłym sezonie weszli w ligę już jako mężczyźni, a nie chłopcy.