Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2021, 02:12
Pilkarzyki sa głaskane po główkach jak swego czasu WSH. Co by sie nie dzialo, jak bardzo rozpierdalali środowisko kibicowskie od środka to zawsze było jakieś usprawiedliwienie dla nich. Tak samo zawsze się znajdzie jakieś usprawiedliwienie dla piłkarzyków, ogolnie to trener chujowy no i zawiniły zle przygotowania do sezonu, rundy, baaa nawet w przerwie na reprezentację ich zajechano...

W końcu jest szansa się rozliczyć z tym syfem. Nie mówię, że się uda, albo, ze będzie łatwo ale chociaz podjąć próbę i pierwszy raz wywalić zbuntowanych pilkarzyków niż kolejnego trenera.
Doszliśmy dzięki Stolarowi i Skowronkowi, do momentu gdzie mamy jasna weryfikację Hyballi i trenera "top" na miarę Wisły, w klubie. Także teraz albo znowu bierzemy kogoś z Polski, albo szukamy fachowca "top", czyli cały czas się cofamy, albo trener zostaje i robimy rewolucje mentalna kopaczy.

PS Smiać mi się chce jak tutaj ironicznie ale już po oznakach tego, że cos jest nie tak i forma leci w doł pisalem o wywalaniu Hyballi, to wielu ekspertow tutaj mowiło, że jestem jakimś debilem skończonym. Już od meczów z Wislą Płock i Stalą, bylo widać, że zaczyna się lipa.
Także pozdrawiam was debile.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując