Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2021, 15:25
Ja yebie... żal czytać i się stresować, znów serce rozrywa.

KOLEJNY trener do wyjebania Ganie na zwolnienie Kuba nie wiedział, że Hyballa jest porywczy Wiedzieli jak prowadził zespoły wcześniej.

Co znowu u nas się stało? 2-3 mecze świetnie i co? Znów padaka? To za Skowornka przyzowita gra dłużej została utrzymana.

Tak jak Framat pisał: uważam, ze coś z piłkarzami bo kolejny trener i to samo.

Co z innymi zsespołami? Dlaczego w takim Rakowie, Śląsku, Lechii, Piaście jest troche dłużej trener a u nas Wuja będzie za granicą... może on na ligę jest ok, nie naśmiewałbym się tak z tego układu :/

Tylko problem jest taki, że nie jestem za biciem piany i zwalnianiu trenera. Dawałem szanse Stolarowi, Skowornkowi, dlaczego nie miałbym jej dać Hyballi, który zrobił na mnie najwieksze wrażenie w początkowych meczach z tych wszystkich trenerów?

Koszulka GEGENPRESSING odbija się czkawką - jak ją zobaczyłem to poczułęm ZAŻENOWANIE w ramach nie chwalcie dnai przed zachodem słońca czy dzielenia skóry na niedzwiedziu. Gegenpressing jeszcze się nie zaczął a oni już koszulki porobili :/ Swego czasu książki Engela zalegały w klubowych magazynach: "futbol na tak" :/

W każdym razie jak widzę tą nagonkę, te artykuły o kwasach to wiem, że już nic z tego nie będzie.. żaden trener nigdy nie wyszedł z nagonki jak się już zaczynała. Jeśli wychodziły przecieki o kwasie to z reguły tak było.. szkoda, że sytuacja z Petrescu nikogo nic nie nauczyła :/

Odpowiedz cytując