Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2021, 14:55
Serce boli wchodzić tu po kolejnej porażce i czytać herezje (mimo, że jeszcze nie czytałem, ale bankowo tak jest) ludzi plujących na zarząd Czytałem na FB pokemonów, którzy płaczą na rak skautingu ... zarządzania odpowiedniego. Szkoda tylko, że nie zadali sobie pytania dlaczego nie ma ? BO NIE Ma HAJSU i priorytetem jest spłata długu, jeszcze trudniejsza niż była przez covid...

Jak przyszedł Turgeman i Hebert to skauting był - fajnie, że wypalili, niestety ogór MEDVED nie wypalił - na tej samej zasadzie był brany - udo się po najniższych kosztach lub się nie udo.

Niestety Uros wygląda również na pół/ogóra i brak przedłużenia nei będzie osłabieniem (a chłop mówił przez pierwszy meczem, że przychodzi się odbudować i wrócić silniejszym) u nas ledwo kopie ehhh powinien błagac o kontrakt na poziomie kasjera w Biedronce.

Wracając do meritum czyli meczu - byłem na urodzinach i tak rzucałem okiem jedynie, jakieś tam walenie głową w ściane widziałem, potem staty masa niecelnych strzałów - więc można wnioskować, że coś tam próbują lecz wykończenie szwankuje ? Za Skowronka nawet niecelnych strzałów nie było.

Ktoś streści po krótce co to się odyebalo ? Przed derbami tradycyjnie windujemy w dół a koruptovia łapie oddech po murowaniu w warszawie,

Odpowiedz cytując