Wyświetl pojedynczy post
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2021, 22:26
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie również więc dlaczego atakujesz mnie jakoby miało dla mnie znaczenie jaki paszport ma trener ?
Nikt cie nie atakuje to po pierwsze, a po drugie nie sprawiasz wrażenia osoby dla której paszport trenera nie ma znaczenia co wyciągam po tym co piszesz. Wczoraj przy moich opiniach o Hyballi wyskoczyłeś ni stąd ni z owąd z teksami bym ocenił fachowość trenerów: Jerzego Brzęczka i Mariusza Rumaka. Teraz dla kontrastu do Hyballi przywołałeś Stolarczyka i Skowronka.

Wobec powyższego pozwalam sobie stwierdzić, że wyjątkowo nisko cenisz polskich szkoleniowców, a wyjątkowo wysoko niemieckiego szkoleniowca, który ma również niechlubne przygody w swojej krótkiej trenerskiej przygodzie, takie jak w sezonie 2016/2017 gdy spuścił z Eredivisie zespół NEC Nijmegen, przegrywając 12 z ostatnich 13 meczów w jakich prowadził ten zespół.

Na marginesie ciekawostka. W trakcie tej niechlubnej serii w Nijmegen Hyballa zmienił ustawienie zespołu na uwielbiane szczególnie w Krakowie 5-3-2. Nie przyniosło to jednak oczekiwanego skutku, udało się wygrać 1 mecz. Czy ponowny manewr zastosuje w Krakowie?

No i wracając teraz do sedna czy jakby Peter Hyballa nazywał się Piotr Hybała mający na koncie spektakularne spuszczenie zespołu z ligi (co nie zdarzyło się Stolarczykowi, Skowronkowi czy Brzęczkowi) tak samo zaciekle broniłbyś każdego ruchu trenera który przegrał 4 z ostatnich 5 meczów, dodatkowo rozmaitymi swoimi ruchami doprowadził do sytuacji, że praktycznie nie ma żadnej możliwości zrobienia sensownych zmian w 11 czy w trakcie meczu? Jestem jakoś dziwnie pewny, że błagałbyś teraz o zatrudnienie nowego fachowca z najlepiej z zagranicy.
Odpowiedz cytując