Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2021, 09:09
Cygan82 napisał(a):Wyświetl post
science fiction.......
19.04 miejsce baza Myslenice godz 12 -konferencja prasowa-informujemy ze pan Peter Hyballa, na swoj wniosek podal sie do dymisji.Tymczasowym szkoleniowcem bedzie pan Kazimierz Kmiecik.Nowego szkoleniowca poznacie panstwo po meczu z Zaglebiem.
21.04 Zaglebie - Wisla Krakow 0-0 po przecietnym meczu.
22.04 miejsce baza Myslenice godz 19.06 konferencja. Nowym szkoleniowcem Wisly Krakow zostal pan Radoslaw Sobolewski.Witamy w domu trenerze.
24.04 Wisla Krakow - pasiasci wynik 5-0 bramki dwie po rzutach roznych wykonywanych przez Macka Sadloka,warto odnotowac tez hat trick Forbsa
Jak ktoś już fantazjuje (kiedy drużyna Sobola jako trenera zdobyła 5 bramek? ) to warto sprawdzić przepisy
Nie może ten sam trener w jednej rundzie prowadzić 2 drużyn z ekstraklasy
Druga sprawa, 3 raz się powtarza sytuacja, chyba widać że problemem tu nie jest trener, chyba że chcemy takowego co pół roku wynieniac
Last but not least, przy zmianę trenera jedynym słusznym kandydatem jest "Wuja" więc ja za taką zmianę serdecznie dziękuję
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując