|
Wypierd...c ten szrot! Nie mogę już patrzeć na Sadloka i Burlige! Sadlok to pierwszej wody symulant - zero zaangażowania, powtarzam: ZERO przydatności drużynie - tylko zamęt wprowadza na boisku i (wychodzi na to że) w szatni. Hyballa? Nie jestem za zwolnieniem - liczę że zostanie i spróbuje ułożyć NOWA drużynę pod styl Bundsligii. Czy to się uda? Nie wiem. Mam nadzieję, że będzie miał w Kubie wsparcie - on wie jak wygląda trening za zachodnią granicą - jak to powiedział jeden z transferowanych piłkarzy "to nie inna półka - tylko inna szafa"! Prawda jest taka, że tą naszą śmieszną ekstraklasę nawet takie drewno jak mamy może ZABIEGAĆ na środek tabeli.
Wiem, że mamy zawodników jakich mamy, wiem że długi, wiem że nasze miejsce pokazuje dobitnie, że wyżej dupy nie podskoczymy. Ja to rozumie. Ale ku..a nie mogę już patrzeć na to ścierwo. Można przegrać, ale można to zrobić w stylu jaki nie wzbudza POGARDY. Jeśli rzeczywiście (gdzieś, kiedyś) okaże się, że graja przeciwko trenerowi, tak jak to już się w historii zdarzało, to nie wiem co zrobię.
Forum czytam od lat - mój pierwszy post. Chyba coś we mnie pękło po tym meczu i około meczowych plotkach. Tak czy siak pozdrawiam Wiślaków. Wierność Panowie!
|