Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2021, 10:48
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Zwycięstwem doskoczymy na 2 punkty do tak przez wszystkich chwalonej Warty. Trzeba to zrobić. Drużyna złapie oddech przed kolejnymi meczami, co będzie bardzo istotne. Kluczowy mecz przed nami. Liczę mocno na 3 punkty, mecz do wygrania. Frydrych na lewym stoperze traci bardzo dużo, nie wyprowadza tak jak należy, jest dużo pewniejszy jak gra na nominalnej pozycji czyli prawy stoper. Zatem pokusiłbym się o takie ustawienie:

LIS - Szot, Frydrych, Sadlok, Bury - Żukow, Kuveljic (Plewka*) - Starzyński, Savic, Yeboah - Forbes

*Plewka jeśli już gotowy.

Uważam, że takie zestawienie obrony jest i tak mocniejsze niż z Urosem na środku, a Sadlokiem na lewej.
Bardzo słuszna uwaga
Radakovic nie jest na tyle dobrym stoperem zeby poswiecac dla niego Frydrycha, ktory na półlewym jest 2 klasy gorszy
A co do meczu to nie ma zmiłuj, musza byc 3 pkt, naprawde nie chcial bym zebysmy przystepowali do meczów: derbowego, 2x L i z Piastem z bagazem serii porazek na plecach
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując