Wyświetl pojedynczy post
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2021, 10:19
maciekkk napisał(a):Wyświetl post
skarabeus

Widziałem co się działo ostatnio na boisku (tzn, co wyprawiali niektórzy doświadczeni piłkarze) i jeśli w następnych meczach nie będzie poprawy i przegramy większość z pozostałych meczy w podobny sposób co teraz, to wg mnie to będzie już koniec Hyballi. Mam nadzieję, że Hyballa to ogarnie. Chciałbym, żeby to on był centralną postacią odbudowy sportowej Wisły, ale mam dziwne przeczucie, że zarząd nie będzie miał tyle odwagi by wokół niego budować drużynę kosztem niektórych zawodników.

To tylko moje obserwacje, obym był w błędzie.
Już nie przesadzajmy że mamy w kadrze zawodników dla których warto poświęcić jakiegokolwiek trenera.Abstrahując od sytuacji właścicielskiej nawet Kuba nie jest już w tej chwili na takiej pozycji by poświęcać dla niego trenera.Sytuacja jest prosta.Albo trener dostanie odpowiednich zawodników żeby pchać ten wózek do przodu albo klejenie kadry z odpadów skończy się kolejny raz walką o utrzymanie w następnym sezonie.Tylko że jeśli zrealizuje się ten drugi scenariusz to Hyballa uniesie się honorem i podziękuje za pracę tak jak podziękował Carilo
Odpowiedz cytując