Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.04.2021, 21:47
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na co liczył Hyballa wystawiając Medveda...Po prostu nie rozumiem...Tam mógł zagrać ktokolwiek i mogło być tylko lepiej.
Ślepy los zdaje się podpowiadać, że może jak Adi wróci do składu po kontuzji to w przypadku absencji Brown Forbsa to Mehremić powinien dostać szansę w napadzie lol. To jest niezła zagwozdka komu dać szansę gry w ataku kiedy niemożliwy jest występ Felicio. Szkoda bardzo tej setki Medveda bo moim zdaniem to był decydujący moment tego meczu. Bramka do szatni na 2-1 i wg. mnie inaczej byśmy wyglądali w drugiej połowie tego meczu. Pozytyw jest taki, że jako drużyna fizycznie wg. mnie wyglądaliśmy lepiej jak w meczu z Podbeskidziem. Najjaśniejszy punkt zespołu to Piotrek Starzyński. Mimo niekorzystnego wyniku jednak przebudził się też Yeboah, który o wiele bardziej napędzał naszą grę niż w poprzednim meczu. To tak na szybko jak już chcę szukać jakiś pozytywów z meczu z Rakowem. Trzeba walczyć dalej w następnych meczach i liczyć, że ciężka praca zespołu nad wydolnością i wymagające treningi u trenera Hyballi przyniosą korzyści w dłuższej perspektywie bardziej też spoglądając w stronę przyszłego sezonu. Mamy już paru zawodników zaklepanych od nowego sezonu, wielu kończą się kontrakty. Będzie powoli zbliżał się czas zastanowień nad personaliami do jedenastki, osiemnastki meczowej jeśli chodzi o przyszły sezon. Życzyłbym sobie by w sytuacjach kiedy mamy rzut wolny zza pola karnego teraz ktoś inny dostał szanse. Do tej pory takie wolne wykonuje Sadlok i nie ma z tego za bardzo korzyści. Chciałbym zobaczyć jak swoje szanse w takich sytuacjach wykorzystaliby Savić oraz Yeboah.

@sandomingo: Chuca w napadzie to mógłby być ciekawy pomysł. Strzelał już bramki w Wiśle. Jest dynamiczny więc czemu nie jeśli chodzi o taki pomysł. Co prawda byłby słaby w sytuacjach główkowych, przebitkach z rosłymi obrońcami rywala ale może dałby atuty w innych sytuacjach kiedy atakujemy. Gralibyśmy jak kiedyś repra Hiszpanii bez klasycznego napastnika a praktycznie samymi pomocnikami lol

Poza tym widać też brak Plewki bo on jednak dobrze przewiduje zagrania rywala, jest bardzo aktywny w obronie, potrafi też dać coś ekstra w ofensywie jak minie paru rywali na szybkości. Mam nadzieję, że powoli będzie wracał do składu po kontuzji.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 09.04.2021 o godz. 23:12.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując