Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2021, 21:01
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
W kontekście dzisiejszego występu Niepsuja i jego bramki trochę nie na miejscu jest pisanie, że pozbył się szrotu czy cieniasów i przypisywanie mu tego jako sukces, podczas gdy w ich miejsce albo nikogo nie sprowadził albo zostawił sobie takich samych jak nie gorszych cieniasów.

Takich jak duet Flip & Flap czyli Burliga i Szot. Poprzedni mecz w przerwie zmiana Burligi na Szota. A ten mecz z kolei zmiana Szota na Burligę w przerwie. Chyba założyli się między sobą kto potrafi zagrać gorzej i od paru meczów oglądamy ich żenujące popisy.

No i teraz musimy drżeć czy w następnym meczu zagra Flip czy może Flap, albo znowu Hyballa nas uraczy zmianą w przerwie. Od razu się dziwiłem czym Burliga ujął Petara, myślę że on też już teraz wie że popełnił błąd.

Kolejne szroty i cieniasy odpalone przez Petera:

Abramowicz zamiana na Wachowiaka - na minus, Wachowiak nie stanowi żadnej alternatywy dla ślamazarnego Sadloka, schowany w odmętach ławki rezerwowych

Mak zamiana na nikogo - na minus, teraz młokos Starzyński nie dający żadnych konkretów musi wchodzić ratować wyniki co mu się nie udaje

Beqiraj zamiana na Medveda - zamienił stryjek kijek na większy kijek
Wg mnie Szot gral najlepiej jz mudzinem na prawejstronie - ale to bylo zima przed zamordyzmem - ( i wg mnie Szot ma fajna smykalke do gry ofensywnej - czego nie mozna powiedziec o blokujacym wszystkim miejsce flaku Macku SFG ) po 2 btramka Niepsujea to jakis shit- w czystej sytuacji kopnal tragicznie tylko uroatowal go rykoszet i ten farfocel wszedl .....wiec Twoj pocisk we mnie nie trafiony , sory- probuj dalej
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 05.04.2021 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując