gizmowisla napisał(a):

jesli pijesz do mnie - to juz ci wyjasniam - ze nie jestem przeciwko Hybali itp ...... po prostu wytykam wg mnie bledy ( od tego jest chyba forum i normalna wymiana zdan-dyskusja) , moim zdaniem wyglada to tak w skrocie : poczatek Hybali to mega zaskoczenie wszystkich druzyn w meczu z nami bo nagle sie okazalo ze ktos moze zapierd...c, gryzc trawe i biegac - potem stopniowo entuzjazm naszych zawodnikow oklapl ( niewiem czy specjalnie- czy po prostu nie daja rady ) , trener tez sie nie patyczkuje i zmienia nawet w 30 minucie cieniasow - wielu cieniasow sie pozbyl - wprowadzil dyscypline - itp .....to sie chwali i jest na PLUS dla trenera Hyballi .....na MINUS ( moim skromnym zdaniem ) jest to ze po kilku takich meczach kazda druzyna sie nauczyla tego - zastosowala na nas szybka taktyke i od tej pory nie istniejemy , minusem Hybali wg mnie jest tez to ze nie mamy zadnych schematow ofensywnych ( smiem twierdzic ze Hybala jest wiekszym specem od zamordyzmu itp niz o ofensywie) , cala nasz ofensywna taktyka to odbior pilki i dzida na afere i na FBF - ktory jest tak niemilosiernie przecietny i slaby i surowy ze az zeby bola , dzisiejszy mecz znowu pokazal ze na nas wystarczy 3 obroncow- i 2 wahadlowych - i nie istniejemy - bo 3 stoperow nie do pograc FBF a wahadla nakrecaja ofensywe- i pomijaja nasz def srodek - i tyle , to wystarczy - idac dalej tym krokiem to majac na stoperze 2 Van Dajkow to tez kiedys taki mur padnie - szybko nas przeswietlono i tyle , wielki plus dla Hybali ze pozbyl sie szrotu z szatni al;e tez minus ze ofensywnych zawodnikow nie sprowadzil - , ktos na SB mi zarzucicl ze co ? moze Messiego mamy sprowadzic ? otoz mysle ze tak -trzeba miec w druzynie 3-4 latawcow- lekkoduchow - ktorzy mysla tylko o fensywie - a nie 10 wyrobnikow myslacych tylko obronie - - to tylko i wylacznie moje zdanie , nigdy nie twierdzilem ze Hybale trzeba zwolnic , absolutnie tylko mysle ze on sam to zrobi po sezonie jak zobaczy ze ta jego filozofia sie nie kleji w naszej slabej lidze
|
nie.nie to nie do Ciebie bylo,ale ......
zgadzam sie z tym co napisales
boli troche fakt ze wystarczyly 3 mecze i juz liga wiedziala jak z nami grac.przypomnijcie sobie jak Gornik nas tłamsił w pierwszej polowie
trener musi miec w swoim fachu rozne warianty,tego mi troche brakuje u Hyballi.