Wyświetl pojedynczy post
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2021, 13:03
Krysztal, ale czytaj ze zrozumieniem... Nikt nie pisze, że wszystko co robił Stolarczyk czy Skowronek było do bani. Na pewno nie ja. Pisałem wręcz, że Stolarczykowi należy się pomnik tuz obok Kuby.

Piszę z kolei, że Stolarczyk miał nieco bardziej doświadczonych graczy w drużynie a w napadzie bardziej kreatywnych. I że grał na jedno kopyto - jak żarło, to żarło zajebiście, ale jak żreć przestało to zaczęła się katastrofa.

Hyballa aż tak efektownego początku nie ma, ale trudno mi sobie wyobrazić z nim tak ogromny zjazd. Właśnie z tego względu, że jego pomysł na skład i grę się zmienia z meczu na mecz. Potrafi nawet w trakcie meczu błyskawicznie skorygować koncepcję jeśli widzi, że coś nie idzie. Nie przypominam sobie Stolarczyka zmieniającego zawodnika w 30 minucie, przypomnij mi jeśli coś takiego miało miejsce.
Ostatnio edytowane przez Tantal : 27.03.2021 o godz. 13:06.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując