Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2021, 22:52
Ja mam wywalone na to, porównuję wyniki po prostu i sam się zszokowałem jak zobaczyłem na 90 minut te pierwsze 11 meczów Skowronka, bo nie myslałem, że on tak dobrze punktował z Wislą. Pamiętałem, że była podnieta na początku i za Skowronka i Stolarczyka ale nie myslałem, że im obydwu a szczególnie Skowronkowi poszło punktowo ciut lepiej niż Hyballi.
Koniec końców liczą się pkt i miejsce w tabeli. I to, ze Hyballa jest lepszy od nich na papierze, ma pojęcie o trenowaniu i o wiele większe doświadczenie to nie znaczy, że nie zakończy przygody z Wislą taką serią jak Stolarczyk czy Skowronek.

Ja na początku nie wierzyłem, że Hyballa coś zmieni, poźniej się miło zaskoczyłem ale teraz znowu mi się wydaje, że gówno z tego będzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując