Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2021, 19:16
Cytat:
Widze ze niektorzy zamiast przyznac sie, bredza, ze chcieli prowokowac

Tabela odkad Hyballa jest trenere,
Mecz Lech-Pogon 0:4 w ramach 5 kolejki zostal rozegrany 16 grudnie dlatego te druzyny maja po 12 spotkan
Nieck kazdy wyrobi sobie opinie. Zamieszczam tabele bo poprzednia miala jeszcze inna ilosc meczy.
Ja wiem, ze w to cięzko uwierzyć ale po 11 meczach lepiej punktowała Wisła Stolarczyka i Skowronka hehe Sprawdź sobie na 90minut.

Podsumowując:
1. Teraz oczywiście można dla poparcia swoich tez mowić, że inne czasy, inny skład, że kiedyś to było. Trochę racja ale ogólnie to kiedyś to raczej 10 lat temu, a od prawie dekady chuja robimy, chuja gramy i chuja kadrę mamy. A Tym bardziej od 3 lat to wszystko po akcji z sharksami leży i kwiczy.
2. Dla mnie Hyballa jest dobrym trenerem ale wątpię aby coś z Wislą osiągnął...
3. Własnie mówię o tym, że to jest Polska i to jest Wisla z partaczami zamiast pilkarzy. Mówię, że nie jest winny Hyballa a raczej mentalność naszych zawodników, nawet nie tyle lenistwo co nieprzeskoczenie pewnego poziomu mentalnego, sa za słabi aby dojrzeć do prawdziwej pilki, aby unieśc presję gry w wielkim klubie. A Wisla zawsze będzie wielkim klubem, gdzie nawet jak się gra o utrzymanie to mimo to się wymaga czegoś więcej, najlepiej pucharów, jak nie za rok to za dwa. I uważam, że oni też to czują i psycha im siada w pewnym momencie
4. Mówię o tym syndromie naszych piłkarzy, zmiany trenerów i syndromie kibicow. Stąd dałem porownanie wyników za Hyballi, Skowronka i Stolarczyka, stąd mój pierwszy wpis czy już wywalamy Hyballe, bo widzę, że ta gra juz zaczyna się nie kleić, po zajebistym starcie już się powoli to sypie.
Sytuacja ta do złudzenia przypomina mi poczatkowe podniecenie po zatrudnieniu Stolarczyka i Skowronka. Wtedy były wyniki w pierwszych meczach i było to samo podniecenie. Teraz wasze mózgi chcą to wszystko wyprzeć, bo teraz przecież jest inaczej bo to nie Polak, bo to fachowiec dobry.
A mi się wydaje, że się to szybciej skończy niż się zaczęło Obym się mylił. ku chwale Wisły!

PS A jak chcecie dyskutować to z kulturą i na jakims poziomie argumentów a nie pieprzenie jaki to zjeb ze mnie... Co w końcu porównujecie? To jak drużyna punktuje? Styl gry? Czy to jakie wrażenie trener robi?
To wam mówię, że Stolarczyk czy Skowronek lepiej punktowali (jak na ten moment), a 2 x wygrane derby za Stolarczyka, 3:3 z Legią na wyjeździe, 4:0 u siebie z Legią, 5:2 z Lechią i Lechem, 6:2 w Kielcach, mało? Wtedy mu galę byście zrobili a teraz .......enie jaki to był słaby i że Hyballa lepszy, w czym lepszy on jest? Jak już tak checie na czynniki pierwsze rozkladać to w czym?
Po prostu smieszy mnie takie oszołomstwo, krótka pamięć i ciągle robienie tak samo (czytaj podniecanie się jakiego to teraz mamy trenera i jaka drużyna będzie)
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.03.2021 o godz. 19:19.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując