Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2021, 06:14
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Chciałem trochę Was sprowokowac i udało mi się hyhy
Ale ogólnie kwestia jest też taka, że gramy gorzej niż za jego pierwszych meczów a tu niektórzy wmawiali sobie i światu, że wystarczy trenera zmienić aby działy się cuda. Zobaczymy jak będzie dalej. Póki co jest widoczny zjazd formy jeśli chodzi o styl gry. Już tak nie czarujemy, a na początku to robiliśmy. W tę rundę weszliśmy z mocnym jebnięciem i nieważne były wyniki bo widać bylo, że im się po prostu chce grac i mają ....icę w oczach, niestety kilka meczów sprawiło, że już się męczymy, już nie ma tego efektu nowej miotły i styl siadł.

Chciałbym się mylić ale myślę, że mimo wszystko sytuacja się powtórzy, atmosfera siądzie, wyniki siąda i zacznie się robić syf. Dlatego, że mamy nadal piłkarzy, którzy się nie nadają do gry w ambitnych drużynach. W sumie gdyby się nadawali to by ich już w Wiśle nie bylo od dawna, chociażby wybraliby jakiegoś Piasta, który się kręci od kilku sezonow w górze tabeli ale tak się sklada, że grają w naszej biednej Wiselce, która ani kasy ani nawet wyników na środek tabeli nie robi od kilku lat.
Hyhy - co za gosc
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując