Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2021, 00:47
Nie chca mi się zdjęcia wklejac więc napiszę. Pierwsze 8 meczów Stolarczyka to Wisła na 1 miejscu w tabeli. Później przyszły porażki, po 11 kolejkach mieliśmy 5 miejsce ale punktów 20 więc punktowal lepiej niż Hyballa haha.

Pierwsze 8 meczów Skowronka i Wisla 3 w tabeli, 1 pkt straty do lidera. Pierwsze 11 meczow Skowornka to Wisła druga w tabeli z 20 pkt.

Czyli co to pokazuje? Jaki Hyballa jest chujowy? Takich tabelek to sobie można tworzyć do woli.

Prawda pokazuje jakich mamy zajebistych kopaczy, którzy spinają dupę jak jest nowy trener a później jest znowu kaszana. Prawda jest taka, że już gramy gorzej niż w pierwszych meczach. I prawda jest taka, że śmiać mi się z was chce jak Wy się najpierw tym podniecacie a później płaczecie, że jest źle, że trener ....a, że szmaciarz, ze won z Wisły bo to wszystko przez niego i nie umie panować nad szatnią.

I ja wlasnie oceniam, że jesteśmy w tym momencie co za Skowronka i Stolarczyka i następuje S....IENIE materiału. Obym się mylił i obyśmy punktowali dalej ale wydaje mi się że początkowy efekt nowej miotły przestaje dzialać a i ambicji już mniej z meczu na mecz.

I tu jest wlasnie całe clou, czy Pan Hyballa będzie umial zlapac ich za mordę, nie pozwolić im przegrywać, będzie umial ich zmobilizować i będzie umiał robić zmiany w kadrze na kolejne rundy, czy podzieli los kolegów, od których o zgrozo, punktuje obecnie słabiej i ma gorszy bilans bramek. Czy ktoś tego sie spodziewal? hahaha

No śmieje się, śmieszne to jest jak ludzie sa krótkowzroczni i mają życzeniowe myślenie a nie widzą, że co rok/dwa tworza to samo blędne kolo.

PS Oceniam chlopa jako lepszego fachowca od naszych dwóch poprzednich trenerów (których cięzko nazwać trenerami bo takie mieli CV slabe), a może po prostu lepsze wrażenie robi a też nic nie osiągnie. Ale dlatego napisałem, że trener jest tylko dopełnieniem, że zły trener może popsuć druzynę drastycznie a dobry raczej po prostu jest i nie przeszkadza, trochę pomaga ale nie jest żadnym rozwiązaniem wszystkich problemów i meczów nie wygrywa. Co pokazuje, że póki co, czy Hyballa czy nawet ten smieszny Skowronek, który tutaj byl sponiewierany, zrobili w polskiej ekstraklasie na tym etapie w sumie identyczne wyniki? Wniosek? Trener wiele nie zmienia, kopacze chca to grają, poźniej mają wyjebane i jest kryzys. Z Zaciekawieniem będę patrzył co dalej z tą naszą Wisełką. A chlopa ostatecznie oceni się po minimum jednym całym sezonie, najlepiej po dwóch bo wtedy już przypadku nie będzie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.03.2021 o godz. 00:53.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując