krysztal napisał(a):

|
Lecz się ,może jeszcze nie jest za póżno...
|
kryształku zaraz ci pocisnę tak jak na to zasługujesz i znów będziesz piszczał o moderacje, a sam prowokujesz i zachowujecie się gorzej niż prymitywy z drugiej strony Błoń. Rozumiem, że masz przeciwne zdanie i się pieklisz jak na przysłowiowego funboya przystało - sory ja widzę błędy i jako jeden z pierwszych pisałem o wcześniejszych słabych występach Czecha, czy o notorczynej padace Savica. Nie buduję sobie bożków, w których niewiadomo z jakiego powodu sobie chwalę i bronię nawet jak podają w jednym meczu DWA RAZY pod nogi przeciwnika w naszym polu karnym !
Wy natomiast chcieliście wywalać FORBESA za zmarnowane okazje będąc ślepcami jednocześnie i nie widząc nic poza tymi sytuacjami. Mieliście przykład z Lechią jak wygląda alternatywa na tej pozycji. Dodatkowo ci co bożkują Savica i Frydrycha notorycznie napiętnują Carlosa i Burego. Szkoda klawiatury.
Swoją drogą nie jestem w stanie pojąć myślenia tych co zrobili ogromny parasol ochronny nad Savicem: takiej ochrony nie miał nawet Irsak, Garguła czy Stilic mimo, że przewyższali go o dwie klasy umiejętnościami.