Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2021, 10:00
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
a ja za anihilacją tego żałosnego klubu którego sens istnienia (tzw. mit założycielski) to antywiślackość , marzy mi się wielka Wisła , na wzór Legii w Warszawie z małym lokalnym rywalem istniejącym zorganizowanie tylko w bezpośrednich okolicach swojego stadionu (Hutnik niczym Polonia) , oraz siatką klubów satelickich które jak przychodzi co do czego to sympatyzują z nami (Wieczysta, Wawel, Garbarnia jak te różne Ursusy, Leginovie itp)

no ale to temat nie na ten wątek
Właśnie dlatego jestem za Wisłą, bo ponad 40 lat temu zrozumiałem mieszkając na pasiastym osiedlu, że ich w kupie trzyma tylko nienawiść do Wisły. Dlatego po raz pierwszy poszedłem na Wisłę i pokochałem ten Klub. Dlatego ja nigdy nie nienawidziłem Pasów. Ja ich po prostu mam w d.upie. Dla mnie rozważania czy lepiej żeby Wisła wygrała czy przegrała ze Stalą są na poziomie gorszej strony Błoń. Po prostu. Skupmy się na Wiśle i na wspieraniu Klubu i budowaniu drużyny, która w sensie sportowym i mentalnym powinna wygrywać takie mecze jak ze Stalą Mielec. Nie kochamy się z pejsami, ale żebym przedkładał ich problemy nad dobro Wisły, musiałbym być niespełna.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując