Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2021, 09:22
O sedziowaniu napisaliscie juz wszystko. Nie bede sie powtarzac. Tyle bledow co ta przybleda nagwizdala to sie w pale nie miesci. Ja rozumiem, ze sie mozna mylic, ale w erze varu? od chuja sa ci frajerzy w tym wozie ? brak slow...

teraz o naszej grze.
Zszedl Mawutor - skonczyla sie nasza gra. Stracilismy srodek pola i Lechia zaczela dominowac. Dominacja jaka zapewnia Mawutor w srodku pola jest imponujaca. Oczywiscie mial kilka niedokladnych podan, kilka zlych decyzji, ale mam wrazenie, ze go nerwy zjadaly, za duza presje na siebie nalozyl. Moze ma takie poczucie, ze jak wroci Zhukov to on wroci na lawke i chcial za wszelka cene pokazac ze jest lepszy.

Moim zdaniem powinien Mawutor grac z Plewka w srodku a przed nimi Zhukov. Savic na lewej stronie.

Najbardziej rozczarowany jestem Yawem. Regularny zjazd w dol dyspozycji. NIe wiem czy jemu nie sluza ciezkie treningi i w meczach jest przez to pyta, czy po prostu obnizyl loty, czy jest inna przyczyna. Ale imho powinien dostac teraz chwile wolneog. Tym bardziej, ze puchary juz nam nie groza, za to trzeba powalczyc o jak najwyzsze miejsce w lidze i Pro Junior. Wiec biorac pod uwage jego spadek dyspozycji to bym na prawej, przynajmniej w kolejnym meczu od poczatku wystawil Starzynskiego. Choc ryzyko jest takie, ze chlopak nie pogra, bo znowu bedziemy sie kopac z drwalami. Ale co nam szkodzi? W najgorszym razie po 50 minucie Yaw z lawki wejdzie.

Rozczarowanie i to duze Sadlokiem i Burliga. Spodziewalem sie wiecej po obojgu z przodu. Sadlok cos tam probowal, cos szarpal, ale nie bylo efektu.

Za to bardzo fajnie dziala srodek obrony w zestawieniu Frydrych-Radakovic. Widac, ze panowie dobrze sie rozumieja, asekuruja wzajemnie i dzieki temu moga odwazniej i wyzej atakowac.

Mysle, ze wszyscy jestesmy rozgoryczeni wynikiem, bo z przebiegu do karnego bylismy zespolem lepszym. Brakowalo nam stempla w postaci bramki, ale to tez problem tego kto gral na szpicy. Medved pokazal, ze nawet jakby byl za darmo to szkoda na niego pieniedzy. Mlodego bedziemy miec Sobola do ogrywania, z przodu musimy miec gotowego napastnika. Forbes poki co zjada goscia na sniadanie.

Do tego rozgoryczenia dochodza wczesniej glupio potracone punkty i efekt jest taki, ze w grze o puchary nas nie ma. Wiadomo, ze to byla iluzja zeby sie udalo dogonic miejsce pucharowe i w sumie dobrze, ze juz tej opcji z tylu glowy nie ma. Teraz mozna sie zajac budowaniem zespolu i mlodziezy na przyszly sezon, bo spadek zdecydowanie nam nie grozi.
Odpowiedz cytując