Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2021, 22:05
Przez cały mecz byliśmy wyraźnie lepsi.
Stwarzaliśmy więcej zagrożenia, większe było posiadanie piłki, więcej podań, więcej biegania, więcej strzałów.

Kolejny raz "błąd" sędziowski:
- Pietrzak powinien był dostać drugą żółtą kartkę (za taki sam faul kartkę otrzymał siedem minut później Silva)
- sędzia pewnie się wybroni, ale karnego za taką rękę mógłby sobie odpuścić i nikt nie miałby do niego pretensji.

- gdyby od 26 minuty nie było Pietrzaka, gra mogłaby ułożyć się zupełnie inaczej
- gdyby sędzia zachował się racjonalniej, nie byłoby karnego

Remis był w takich warunkach tym, co Lechia mogła osiągnąć najwyżej.

Nie ma sensu rozpatrywanie drugiego gola - padł, kiedy próbowaliśmy rozpaczliwie wyrównać wypaczony stan meczu.

No i kilka rozczarowań tego meczu:
Od tyłu:
- Burliga - cenię go, harował jak wół, ale nie dawał rady, kilka razy widać było, że głowę zostawił w szatni.
- Sadlok - wrócił stary Maciek - 90% jak nie więcej SFG zmarnowanych. W dodatku przez całą pierwszą połowę Zwoliński robił z niego wiatraka.

-Yeboah - facet zupełnie przygasł, kilka razy fajnie się zabierał z piłką, ale dostał te kilka razy po kościach i mu przeszło.
- Savić - facet ma coś w sobie, umiejętność kreowania sytuacji, fajne prowadzenie piłki. Brak mu jednak błysku dla ostatniego podania, strzału, wykończenia sytuacji.
- Silva - potrafi biegać, potrafi utrzymać się przy piłce, ale to wszystko bez koniecznej dynamiki, przyśpieszenia, lecz na zasadzie: rozpędzę się to trudno mnie zatrzymać, sam też nie potrafię być zwrotny i zaskakujący. Najlepszy dziś w statach, ale bez kropki nad i.
- Medved - hmmm... nie wiem, czemu Hyballa pozwolił mu po 20 minutach na zejście do szatni?

Dużo pracy przed Hyballą.
I przed zarządem w nowym okienku.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując