Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2021, 10:34
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Koszykarze to rozumiem ale drwale?Mają dobre warunki fizyczne ale potrafią też operować dobrze piłką .Drwale bo co ?Bo FBF kładł sie przy każdym kontakcie z obrońcami górnika?Przecież dokładnie tak samo grał Frydrych czy Sadlok.Sam gegenpressing nie wystarczy.Trzeba tez jeszcze umiec rozegrać szybko piłkę kiedy przeciwnik jest równie wybiegany i się postawi a na razie to rozegranie pod przesingiem u nas leży.Zaczynamy coraz częściej grać lage i jakies wysokie przebitki
Drwale bo każda jakaś nasza próba gry piłką kończyła się zderzeniem o ściane jak w futbolu amerykańskim, do tego grali prosta piłkę nei czarowali, bez dryblingu tylko na wprost. Koszykarze bo wysocy i ich przewagą na boisku nie była jakość, a warunki fizyczne połączone z nastawieniem, czyli nie przeszli obok meczu a walczyli.

Ja się nie napalałem na żadne puchary, nie wiem skąd i po co to niepotrzebne bicie piany. Każdy dobry mecz i wygrana in plus, nie nastawiam się na szaleńcze ściganie czołówki z taką ławką jaką mamy.

Po pierwsze mieliśmy za dużą strate, aby nadrabiać tyle punktów z taką kadrą jaką mamy. 3-4 absencje jak zwykle i już są jakieś problemy, wiadomo, że zawsze są urazy czy kartki, ale u nas ciężko kogoś zastąpić: co najwyżej mamy przeciętnych - CO NAJWYŻEJ - zmienników.W lecie dodatkowe odkurzanie, czyli CHUCA, być może Carlos (choć chłopak się stara, chociaż tyle).
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.03.2021 o godz. 10:44.

Odpowiedz cytując