Gunner1906 napisał(a):

Moim zdaniem szansa na 4 miejsce w tym sezonie jest bardzo mała. Niby to tylko 5 punktów ale przed nami jest w tym momencie aż 6 drużyn, a może być 7 jak Płock wygra dzisiaj zaległy w Mielcu.
...
Od meczu z Rakowem to później jedynie w meczu z Warta powinniśmy być wyraźnym faworytem. W pozostałych meczach o zwycięstwa będzie niezwykle ciężko.
Kadrowo też nie wydaje mi się że jesteśmy drużyną która będzie regularnie sięgać po 3 punkty. Oczywiście Hyballa robi świetną robotę, ale jednak pewnego poziomu umiejetnosci ci zawodnicy nie przeskoczą. Trzeba też się modlić o zdrowie Forbsa bo jeśli by on wypadł to ciężko mi sobie wyobrazić kto miałby go zastąpić z przodu. Medved do mnie nie przemawia.
...
|
Jak na razie wygląda, że wybieganie zwycięstwa działa całkiem sensownie. JEŻELI przygotowania kondycyjnie poszły dobrze to nie musi być tak źle.
Zauważ, że gramy 2-3 młodzieżowcami w pierwszym składzie. Co oznacza, że co najmniej jeden gra za własne zasługi, a nie za wymogi ligi.
Co więcej możliwość tak wielu zmian daje szansę dla "staroci", którzy nie wytrzymają 90 minut gegenpresingu.
Jak lubię Sobola tak życzę mu dziś remisu
I jak właśnie sprawdziłem Raków wylosował Craxę. Szkoda, że nie Arkę ale i tak lepiej, że nie Piasta.
Póki są statystyczne i matematyczne szanse to trzymamy kciuki.