Wisła V napisał(a):

|
Tak miala, chwilę po bvramce powinno być 2:0 i uratowała nas kiepska murawa bo pilka po dosrodkowaniu została na ziemi i tylkod zieki temu zawodnik z Płocka nie zakończył meczu bo w mojej opinii dwubramkowej przewagi Plock by nie roztrwonił..
|
Szanowni Państwo... miejmy mózg i starajmy się go używać. Jest 21 wiek, są stronki, zrzuty ekranów, różne technologie, nie bójmy się techniki
Zapewne chodzi Ci o 69 minutę, gdzie powtórzyłeś bzdurę komentatorów: to nie wina boiska, nawet jakby było idealne jak tafla lodu to.... zawodnik Petrochemii miał jakieś 40cm by piłke sięgnąć, tak więc to nie wina murawy... Nie popadajmy w coruptoholizm1907...
Co do Boguskiego: byłem ZA podpisaniem na ten sezon (podobnie jak z Wasylem do momentu usłyszenia pensji), tak jak piszesz trener widzi go na treningu, zapewne Rafał ciężko pracuje i nie grymasi jak poprzednie naście lat, na kim ma się młodzież wzorować jak nie na nim? Poza tym widzę, że Boguski nieźle wygląda fizycznie jak na ten wiek i NIE MYSŁI o zakończeniu kariery. Jeśli według trenera będzie przydatnym ogniwem w szerokiej kadrze to oczywiście jestem na TAK.
REASUMUJĄC:
Żadnego farta nie mieliśmy, mecz wybiegaliśmy i wywalczyliśmy zwycięstwo, to Orlen miał FARTA, że Lis Buchalika puścił i tyle w temacie....