Wyświetl pojedynczy post
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2021, 06:44
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Czy Petrochemia miała jakąś sytuację prócz farfocla, który przełamał ręce Lisowi, że mówicie o farcie
Tak miala, chwilę po bvramce powinno być 2:0 i uratowała nas kiepska murawa bo pilka po dosrodkowaniu została na ziemi i tylkod zieki temu zawodnik z Płocka nie zakończył meczu bo w mojej opinii dwubramkowej przewagi Plock by nie roztrwonił..

Co do Boguskiego to nasuwa mi się powiedzenie że "Nawet garbaty raz do roku się wyprostuje.." Boguski jak najbardziej zasługuje na pelny szacunek za te wszystkie lata i zdrowie jakie zostawił na boisku grając w Wiśle ale kiedys trzeba powiedzieć pass i zawiesić buty na kolku. Jeden mecz w sezonie to dla mnie stanowczo za mało by móc mysleć w kategoriach nowego kontraktu dla Niego. Zauważyłem tu tendencje na forum że jak Boguski coś zepsuje to jest ogolny hate i szydera ale jesli zdarzy mu się mecz taki jak ostatnio w Plocku to co niektorzy pisali by do Watykanu o jego beatyfikację Ja obstaję przy zdaniu, jeżeli nasz trenejro potrzebuje takiego zawodnika jak Rafal choćby do tego żeby trzymał szatnie jako stary wyjadacz to proszę bardzo, jeśli nie to trzeba Rafalowi oddać należny szacunek i zaproponować nową rolę w Wiśle jako np. skaut albo trener grup mlodzieżowych. Bo co do tego że Boguś to Wislak z krwi i kości chyba nie ma nikt wątpliwości A to Hybala widzi Rafała codziennie na treningu i to on podejmie decyzję co do jego dalszego udziału w projekcie sygnowanym nazwiskiem trenera..
Odpowiedz cytując