Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2021, 10:15
Calego nie widzialem... bo zasieg w gorach ujowy a wifi w apartamencie szwankowalo.
Ale wiele tych luk nie bylo (oczywiscie pierwszej bramki nie widzialem live).

Ten mecz przede wszystkim pokazal, ze Hyballa nie jest uparty jak osiol i ze potrafi elastycznie podejsc do przeciwnika oraz stanu osobowego.
Znamienna jest jego wypowiedz z konfy, ze dzwonil do Lewego i Muellera, ale chwilowo nie maja czasu zagrac w Wisle
Mysle, ze dal jasno do zrozumienia, ze nie jest zadowolony z tego kogo ma w kadrze, ale robi co moze. I faktycznie. Mam takie wrazenie, ze pomimo tej kadry zweszyl nosem ze ten sezon jeszcze nie jest stracony. Mysle, ze nie spodziewal sie, ze juz teraz bedziemy tak dobrze wygladac na tle tej buraczanej ligi i ma swiadomosc jak niewiele brakowalo, zebysmy teraz byli w top 8 i z niewielka strata do pucharow.

Ktos tu krytykowal, ze potrzebny jest inny profil napastnika do gry z Forbesem a nie druga wieza. Powala mnie niektorych filozofia. Pomysl byl prosty, dluga laga na dwie wieze z oczekiwaniem, ze ktoras z nich zbierze pilke/odegra do boku. Jak inny profil (niski, zwinny?) mialby tutaj sie odnalezc?

Debiut Starzynskiego palce lizac. Daje bardzo duzo druzynie, ale wciaz mam wrazenie, ze jest lekko niesmialy na boisku

O Wachowiaku w innym temacie sie pisze, wiec tutaj odpuszcze.
Odpowiedz cytując