Ogryzek napisał(a):

Litości! Po jednym meczu już skreślasz gościa? Tak jak po kilku meczach pisałeś że mamy drugiego Piątka w ataku, tak po jednym że Wachowiak jest słaby 
Tak, zagrał wczoraj słaby/przeciętny mecz, ale przyszłość przed nim. A często tak bywa że nie zawsze ten młody który od razu zaskoczy na końcu okaże się tą największą perełką i odwrotnie.
btw
Co do Matuwatora. To kolejny piłkarz do załatania dziury. Może z niego coś będzie, ale równie dobrze pozegnamy go latem bez żalu.
|
Nie zaklinajmy rzeczywistości: Wachowiak nie zagraał słabo, zagrał niewyobrażalne dno, myślę, że 90% osób na forum dałoby podobną zmianę. Taki jest fakt i nie ma co mydlić oczu. Można się łudzić, że było to spowodowane tremą czy przeskokiem poziomów.
Osobiście nie pamiętam takiej gry w naszych barwach (a było wiele debiutów nastolatków). Chyba jedynie Fredriksen kiedyś pokazał podobno dno.
W każdym razie mam nadzieję, że chłopak się ogarnie i rozwinie, ale niech to będzie KUBEŁ ZIMNEJ wody dla pokemonów, którzy już ustalają skład na nowy sezon : Sobol, ten na M z arki i Wachowiak...
heh żebyście się nie przeliczyli. Gości nie widzieli, ale już dają do 1 składu :/
===========
Wracając do meritum: wiele osób pisało, żebym sobie dał siana z tym Klemenzem... to tylko przypomne, że pozbycie się tak wartościowego gracza było błędem. Od Adiego w mojej ocenie słabszy nigdy nie był, a to że większośc przypisuje mu błędy Janickiego to inna sprawa. Być może Klemenzem z Janickim tworzyli mieszankę wybuchową... może obśmiewanie i krytyka Janickiego go bardziej dołowała ? Ciężko powiedzieć, tym bardziej patrząc na to co robi w Podbskidziu - już druga bramka

Czuję, że Niepsuj będzie grać pierwsze skrzypce
Jedyne racjonalne pozbycie się Klemenza to KASA jeśli coś za niego płacili godnego oczywiście,