LucjuszWielki napisał(a):

Przykre jest to, że wielu z Was skreśla Bashę, przecież jak był w formie to był bardzo duży z niego pożytek, wielu pisało "PROFESOR", a teraz chłopakowi przydażyła się dłuższa kontuzja i jest do wyplucia bo mamy dwóch obecnie w formie. Co w przypadku kartek i kontuzji? Wczoraj mieliśmy obraz braku Zukova - na szczęście Plewka naprawiał nieporadność Savica, a co jakby nie był w formie? Jak dla mnie Basha jest wartościowym zawodnikiem i mam nadzieję, że wyliże się w tym sezonie i coś pokarze na boisku. Będzie to oczywiście trudne, gdyż czasu mało a tu forme trzeba jeszcze jakąś złapać.
Na 3 pozycje w środku są: Zukov, Plewka, Savic, jak wyzdrowieje to Kulevic+Basha i ten nowy. Niby sporo, a obecnie nie ma kto grać prócz żelaznego skłądu. Jeszcze Pawłowski wróci.
|
No ok. To po kolei:
Żukow - Pod okiem Hyballi odżył, wrócił facet na którego czekała cała Wisła ale i Ekstraklasa, bo takiego walczaka nie ma w żadnej drużynie. Pewny plac.
Plewka - Wczoraj pokazał że w razie braku Kazacha to Patryk wziął cały środek na siebie. Ogrom walki, dobre ustawienie, w dodatku młodzieżowiec, który na przestrzeni młodziaków których mieliśmy w klubie to zrobił ogromny progres.
Kuveljić - jako zabezpieczenie na ławkę i tyle.
Mawutor - to co wyżej
Basha - Ok, jest mega wartościowy w meczu który wyglądał jak wczoraj, czyli gramy na swojej połowie, bronimy się i rozgrywamy długa w przód na boki i idzie kontra. W innym wypadku? Sorry ale nie. Dla mnie od pewnego momentu gość zrobił się jak zbita szklanka, którą ktoś non stop skleja, w dodatku mega elektryczny w rozegraniu i lubił momentami na środku głupio stracić piłkę narażając nas na stratę gola.
Savić - Typowa 10, ewentualnie lewe skrzydło. Nigdy na środku jako pozycja 6 lub 8 bo nie ma na tyle umiejętności ani doświadczenia.
Pawłowski - Taki miał być dobry, liczyło na niego wiele osób, no ale jeśli w czerwonej latarni ligi nie łapie się na ławkę... Sorry ale jeśli kolejne wypożyczenie (tym razem do 1-szej ligi) nic by mu nie dało to do odstrzału