Ogryzek napisał(a):

Taaa na pewno. Pogoń i ich niemiecki trener na pewno są frajerami. Jakoś mam dziwne przeczucie że za miesiąc po treningu pod okiem Runjanica będzie biegał jak młoda gazela.
Czy pasowałby do nas? Kwestia dyskusyjna. Czy chciałby go Hyballa? Pewnie nie. Ale jest w stanie dać sporo w ofensywie i nie jest to moim zdaniem "stary dziad" jak Beciraj. Jest jeszcze w stanie sporo dać Pogoni. Oczywiście za jakąś chwilkę jak się podniesie fizycznie.
|
Moim zdaniem biegał jak młoda gazela nie będzie bo nie ma takich predyspozycji.
A w ogóle jak dla mnie to on nie umie biegać. Jego sposób biegania w sezonie 2017/18 kiedy się wybił zafascynował mnie i byłem zaskoczony, że mimo tego chcą go jacyś Francuzi. A druga sprawa - gość w wieku 27 lat, który niby chce jeszcze pograć na poziomie siedzi w domu 4 miesiące (rozwiązał kontrakt z Amiens w październiku = mógł podpisać z kimś innym w każdej chwili)... dziwne. Trochę zarobił we Francji i Danii przez ponad 2 lata... czy jemu się jeszcze chce na poważnie grać w piłkę.. nawet w Polsce? Ale to teraz problem paprykarzy (czy tam śledzi jak byłem młody).
Żeby nie było żem malkontent, przyznaję, że lewą nogę - wolne, wrzuty itp. miał przed wyjazdem fajne jak na wymagania naszej ligi.