Karherop napisał(a):

Nie zapominajmy że z kontraktów zejdzie 40 tys pana AB.
Z ostatnim zdaniem się trochę nie zgodzę, bo budować skład można na Urydze, ale pozostała trójka to co na dziś najwyżej uzupełnienia. Gracze odpowiednio 2, 1 i 3 ligowi (Wachowiak, Młyński, Sobol). Ogółem graczy na których można budować wg mnie mamy za mało.
W lecie jest wg mnie koniecznośc ściągnięcia 3-4 graczy ukształtowanych do 1 składu + na 99% kogoś sprzedamy. Obstawiam że Lisa i Yeboaha. czyli nawet tych 5-6 graczy do 1 składu może być koniecznością.
|
W lecie odejdzie przynajmniej dwóch zawodników z piątki: Lis, Frydrych, Żukow, Yeboah, Forbes.
A kto wie czy nie więcej, bo oferty mogą dostać również Szot i Plewka.
Czyli może się okazać, że będziemy potrzebować 3-4 nowych piłkarzy do pierwszego składu. Póki co pewniakiem jest tylko Uryga i być może Młyński jako młodzieżowiec. Czyli co najmniej 2 transfery do pierwszego składu, w tym najpewniej bramkarz i napastnik.
Wobec tego przedłużenie Sadloka, Burligi i nawet Mehremica jest co najmniej mocno prawdopodobne, inaczej będzie de facto budowa drużyny od nowa a tutaj Hyballa na pewno chce mieć jakąś ciągłość.