Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2021, 22:23
Cytat:
ja p....le. Co za logika!
Wszystkiemu winien jest Hyballa, bo to on postawił Lisa na bramce.
Tak więc, moim zdaniem jest winny straconej bramki najbardziej
90% Hyballa,
7% Yaw,
2% Lis,
1% Mahremic.
Może być, geniuszu?
Od Hyballi to Ty się za przeproszeniem odp....
Winni sa rodzice Lisa bo gdyby splodzili syna nawet dzień wcześniej/później to całe życie by się inaczej potoczyło i on by wtedy tak tej piłki nie wybił. Trochę myślcie, bo najłatwiej patrzeć pod nogi i szukac winnego, a to trzeba trochę dalej spojrzeć i przewidzieć więcej niż jedno zdarzenie.

PS Mi już się wszystko po.......iło. W sumie to dziękuję Lisowi, jego rodzicom, Hyballi i Yaw, bo prawdopodobnie gdyby nie te wszystkie zdarzenia i babole, gdyby nie ta bramka, to mogliśmy w tym meczu przegrywać szybko 2:0. Bo na pewno gdyby nie ta sytuacja to by padły dwie bramki dla Śląska po pieknych akcjach, tak mi się wydaje, a tak to tym babolem, tym Lisem głupim cała sytuacja została odczarowana, zmienili przebieg przegranego meczu. Można powiedzieć, że Lis nam uratowal mecz, on nawet jak nie obronił to obronił gola na 2:0 tym wybiciem na róg.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.02.2021 o godz. 22:27.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując