Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2021, 22:47
Punkt trzeba szanować bo warunki były trudne i trochę nieprzewidywalne. Ten mecz odzwierciedla naszą sytuację finansową poniekąd bo nie mamy napastnika, który gwarantuje bramki. Brakło Kuby i nie było kogoś pewnego by egzekwować jedenastkę. Mam nadzieję, że trener wyszuka na treningach gości, którzy czują ten element gry i oni to będą dopracowywać, bo Forbes jak podchodził do piłki to widać było niepewność i też został bezbłędnie przeczytany. Mam wrażenie, że jak na stadiony wróci wiosna to prawdziwie zielona murawa powinna być naszym atutem i z takim nastawieniem do tego podchodzę. W zimowych warunkach pewne znaczenie odgrywa przypadek.

Starzyński wcale się nie zderzył z Ekstraklasą dziś tylko z zimą. Fakt, że potrzebował dwie pierwsze akcje zepsuć by poczuć piłkę i murawę natomiast jest to chłopak, na którego myślę warto stawiać i cieszę się, że Hyballa szuka nowych, młodziutkich twarzy w drugiej drużynie. Wejście Starzyńskiego pokazało też jak trudne były dziś i w niedzielę warunki do grania. To nie była optymalna murawa by ogrywać nastolatka, który jakby nie patrzeć fizycznie jeszcze odstaje od każdego (a takie warunki promują fizyczność i nie pomagają pokazać techniki) ale czas będzie działał na jego korzyść.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 12.02.2021 o godz. 23:00.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując