Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2021, 14:45
Nie rozumiem troche wzmozonej krytyki (glownie na tt ale tez tutaj) Jeana Carlosa
Ok, jest nieskuteczny, na pewno ma do poprawy decyzyjnosc ale moim zdaniem gra niezle
ma 3 gole,asyste, jest do dyspozycji w kazdym meczu, zawsze zaangazowany, waleczny, cisnie do pressingu az milo, technicznie niezły
Wiadomo, materiał na pierwszoplanowa postać to zaden ale calkiem solidny zmiennik jak najbardziej, bylbym za przedluzeniem z nim kotraktu tak samo jak i z Burym, Sadlokiem
zagwozdke mam z Basha, dla mnie to jest swietny piłkarz jak jest w formie, problem w tym zeby byl w formie musie rozgreac kilka spotkan pod rzad a on co klika spotkan to jest kontuzjowany
Bogusiowi dyplom i podziekowania, Kone to jak zagra z 2 mecze to bedzie dobrze, AB out, Kuba niech gra tak dlugo jak chce ale trzeba go traktowac jako cos ekstra a nie podstawowego zawodnika
Ergo kontraktów konczacych sie sporo a juz teraz mamy rapem 18 zawodników urodzonych przed 2000 rocznikiem wiec lekka reka nie mozna pozbywac sie kazdego
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 10.02.2021 o godz. 14:49.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując