Wyświetl pojedynczy post
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2021, 20:30
Ja na przekór wszystkim uważam, że Forbes to bardzo przydatny napastnik który wykonuje ogrom pracy na boisku. A samo to że znajduje się w kilku dogodnych sytuacjach na mecz to na pewno in plus. To też trzeba umieć - odpowiednio się ustawić czy wyjść na pozycję. Olek Buksa ma słabe warunki i zazwyczaj w meczach jest przestawiany jak pachołek, a Beqiraj by miał problem żeby ruszyć się z miejsca. Na razie Forbes ma średnią gola co 150 minut co nie jest złym wynikiem, a w każdym meczu jest bardzo widoczny i jeśli utrzyma taką formę to ta skuteczność też się poprawi, jestem o tym przekonany.

Ja wiem, że chcielibyście aby u nas najlepiej to Suarez po boisku czmychał, ale wbijcie sobie to do głowy, żę my ściągamy graczy za darmo i to takich którzy mają niewygórowane żądania finansowe odnośnie kontraktu. Widzę że większość tutaj chce out Forbsa to ja się teraz pytam - kto za niego by tu miał przyjść kto da GWARANCJĘ kilkunastu goli w sezonie i nas na niego stać? Jak na nasze warunki Forbes to bardzo dobry wybór i w tym momencie nie ma w kadrze lepszego.

W końcu mecze Wisły można oglądać z przyjemnością, a nie wyczekiwać ostatniego gwizdka. Nawet jeśli mają przegrywać w tym nic nieznaczącym sezonie to fajnie się patrzy na taką drużynę.
Ostatnio edytowane przez Gunner1906 : 07.02.2021 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując