Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2021, 22:17
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mamy niezly potencjal a jednak od 3 lat 90% ligi jest nad nami.
To raczej problem w tym, że poprzednik nie umiał wyciągnąć tego potencjał. Czy Hyballa da radę? Poczekamy, ocenimy.

Cytat:
Turgemana ktory dal nam utrzymanie oczywiście juz dawno nie ma.Jest za to Fatos , Buchalik Chuca ,Jean Carols i inni inwalidzi.Cudowna selekcja wartosciowych zawodnikow.
Może dlatego, że nie był naszym zawodnikiem, tylko był wypożyczony? I wiesz co różni jego od tej drugiej grupy?

- Oni razem nie pauzowali tyle przez ostatni rok co on sam, tak strzelam, myślę, że się nie pomyliłem.

Cytat:
Zaufanie dla trenera tez by sie przydalo.Bo tak to bedzie jak jest teraz,nic sie nie zmieni,a za rok spadaja 3 zespoly.....
Zarówno Stolarczyk jak i Skowronek dostali zaufanie dwukrotnie (może nawet trzykrotnie) większe niż dostaliby w każdym innym zespole w Ekstraklasie. Jeden i drugim wpadał z drużyną w poważny kryzys, klub pozwolił dalej pracować, chociaż presja rosła, zwolnieni zostali kiedy tej szansy nie wykorzystali. Ostatnie co można zarzucić zarządzającym to brak zaufania do trenerów.

Hyballa uważam ma ogromny kredyt zaufania, przekonał wizją, tym, że daje całego siebie, patrzy szerzej.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując