Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2021, 19:38
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Ale przyznaj się, że głosowałeś na PiS. Twój styl pisania jest identyczny z madkami i typami wrzucającymi obrazki powstałe 5 minut wcześniej w paincie, gdzie premier i Kaczyński otoczeni są aureolą, a mem opatrzony opisem, twierdzącym, że są mężami stanu.
O i jest mój funfel sprzed kilkunastu miesięcy ASkeczap - kiedyś coś tam lekka sprzeczka była o umiejętności jakiegoś piłkarza - "dobrze ułożona noga" Hugo Videmonta ? To było to ?

Muszę cię zmartwić - jestem i byłem zagorzałym przeciwnikiem pisu ZANIM to było modne, zanim zostaliście przekupieni kiełbasą "przynajmniej pis coś daje bo PEŁO nie", dawno już to pisałem w temacie politycznym za co zostałem zlinczowany przez "narodowców" psioczących na lewaków Tak więc strasznie niecelny strzał. Już dawno tutaj krytykowałem rozdawnictwo, obiboków, zakaz handlu w niedzielę itd

Nie rozmywaj prosze tematu. Aha ciebie też ustrzeliłem jak WHITESTAR bo palnąłeś jakąś głupotę, ale nie chce mi się kopać co tam za bzdury pisałeś askeczupie- tak wiem inny masz nick.

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jakbym wrócił do jesieni 2018 r. i wysypu obrońców Marzeny.
co masz na myśli? Przecież 99,9% społeczeństwa dało się nabrać i zawierzyła kłamstwom, nawet wolfy to przyznawał. Tylko osoby ściśle powiązane z klubem lub mające bardzo dobre i wiarygodne przecieki mogli być tym 0,01%
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.02.2021 o godz. 19:41.

Odpowiedz cytując