Wyświetl pojedynczy post
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2021, 17:05
Harcownik napisał(a):Wyświetl post
No ja jednak wolałbym żeby o negocjacjach mówili ludzie bezpośrednio w nie zaangażowani. Dlaczego chowają się za plecami Jażdzynskiego? Dla mnie bez sensu.

Edit:
Chyba że pieniądze na podwyżkę dla młodego szły z prywatnych pieniędzy Jażdzynskiego to okej. Wtedy niech składa pozew cywilny w swoim imieniu: Buksa vs Jażdżynski.

W innym przypadku uważam wywalenie hajsu po umowie ustnej, bez podpisu, za niegospodarność i brak szacunku dla środków zebranych od kibiców i sponsorów. Za takie rzeczy można wylecieć z zarzutami jak Junco. Bo ta sytuacja to kuriozum. Ja na przyklad mógłbym przyznać na podstawie ustnej umowy buksom milion złotych a pod stołem wziąć połowę. A potem "nikt nic nie podpisywał przecież". Czy to jest profesjonalne i transparentne?
Czepiasz sie didaskaliow - nie wazne kto przekazuje, wazne zeby przekazywal prawde ale na ten moment nikt kto uczestniczyl w rozmowach ze strony Wisly nie protestuje ze bylo inaczej. Nie slychac DB ktory twierdzi ze TJ przekreca.

Rozumiem tez rozgoryczenie sytuacja i po czesci moge sie nawet zgodzic ze to ze ze Wisla dala sie naciagnac ale na Boga jak w takiej sytuacji oceniac Bukse? Takim tokiem rozumowania takie przykladowe Amber Gold to ludzie sami sobie winni ze sie nie pilnowali - i to jest prawda ale jednak przed sadem siedzi oszust.
Odpowiedz cytując